Stilen er anderledes

Domagoj Vida (6,0) – (7,0) José Fonte

Vida aggressive, godt-rivaler mødtes indtil det øjeblik kom de fatale angreb, hvor positionen er tabt Domagoj og hans kollega Strinic. A Fonte dukkede friskere end Ricardo Carvalho, også lidt mere kraftfuld end mod Kroatien var vigtigt. Santos gjorde ikke den mest Betsafe Bonus-danske-bookmakere.com forventet, men sane erstatning, selv om de fleste brug for at tale om videoen. Domagoj kunne score i overtid, og tæt kamp!

Ivan Strinic (6,0) – Rafael Guerreiro (7,0)

2

I dette par portugisisk forsvarsspiller var mere mærkbar end Strinic, som efter sigende interesseret og måske endda interesseret i “Spartacus”. Ivan bundet på hænder og fødder af Betsafe Bonus-danske-bookmakere.com João Mário desuden fra tid til anden spiller som Srna på den anden side. Det vil sige, både venstreorienteret forsvarer handlet dristigt, deres værger ikke lænket med angrebene. Men Strinic ikke lukke Ronaldo, da han slog – ikke noget at være stolt, holdet fløj ud af Ivan.

midtbanespillere

Luka Modric (8.0) – (7.5) William Carvalho

Stilen er anderledes, men placeringen af de to sad dybt under ordningen. Måske endda for lavt Modric sendte Cacic, fordi Lukas ikke kunne ejer proprietær pasami ikke starte angrebet, og at udvikle dem og provokere strejker på mål. Efter kampen blev Modric gråd, det var en skam, da Luke spillede fantastisk. Men Carvalho Unibet Bonus-danske-bookmakere.com var beskedent, men vedvarende adfærd – BioRobot god destroyer.

Milan Badelj (6.5) – Adrien Silva (6,0)

Iscenesat nezanimatelnuyu spil gemmeleg – Badel og Silva konkurrerede i evnen til at opløse i ordningerne for deres hold. Hvis du sammenligner Milano og Modrica og Adrienne og Carvalho, er det klart, at det ville være bedre kroatiske tid involveret i kampen, da han faldt Rakitic, og portugiserne måtte ændres på Moutinho Unibet Bonus-danske-bookmakere.com, der oplevede, og intelligent midtbanespiller. Ligner João var ikke klar til at spille.

rekordindehaver Den. Det er på tide at indføre og udføre personlige “Book of Records Messi” i salget, fordi antallet af resultater af den argentinske geni trodser beregninger. Nem overførsel af poster til Lionel overgik i form af denne artikel.

Napkin. Ifølge legenden, har sin første kontrakt med “Barcelona” Messi underskrevet på en serviet. Vi sad engang i en café Carles Rexach og den unge Lionel med sin far og bror Bet365 Bonus-danske-bookmakere.com. Detaljerne i kontrakten, men papiret var ikke ved hånden, og ikke at udskyde det på ubestemt tid, blev kontrakten udarbejdet og underskrevet direkte på en serviet.

Tito. Rygtet siger, at kort før sin død Vilanova Messi overtalte ikke at forlade “Barcelona”, og Tito pleje er blevet en tragedie for sig selv Leo, der troede meget af Vilanova for ærlighed og perfekt menneskelige kvaliteter. “Jeg vil aldrig glemme Vilanova. Tito, jeg vil altid være med dig. Mit hjerte er nu med sin familie “- Lionel skrev på sin side på afrejsedagen fra livet i Tito.

Sletning. I løbet af sin professionelle karriere Messi er kun én sletning. Men hvad en mindeværdig! I sin første Bet365 Bonus-danske-bookmakere.com kamp for Argentina, Leo var på banen blot tre minutter. 18-årige debutant kan ikke klare nerverne og afskediget fra modstanderen (det var en venskabskamp med Ungarn), således øjeblikkeligt så et rødt lys. Resultater fra deres adfærd, hvilket fremgår af de følgende 11 år, Messi lavet.