Nej, det er ikke det samme som at Slutsky eksperimenter

Over. eksperimenter Santos

Nej, det er ikke det samme som at Slutsky eksperimenter. Portugals landshold er ikke kedeligt – især efter den ungarske skydning, ikke håbløs sammensætning – selvom det centrale forsvar noget ligner den russiske, som Pepe og Carvalho er i stand til at “sælge” dem og en masse år. Men det fik nok unge, der forsøger at binde generationerne sammen. Og bygge praktisk for holdets taktik. Ronaldo klagede Nordicbet Bonus-danske-bookmakere.com over, at holdet spiller i den ubehagelige position, når du arbejder i centrum af angrebet – Santos er på udkig efter en ny rolle for Nani. , Træneren fjerner også “Bento trekant” i midten af feltet øger antallet af flankerende innings.
384002666
Mentor eksperimenter at forvirre modstanderne og gøre holdet stærkere, omend i en strengt udvalgt sortiment – Bring bolden og tillid i Nani og Ronaldo, forsøger ikke at fange i straffesparksfeltet som Ungarn, for at forhindre rikochetter. Og ikke alle, men en masse arbejde. En eller anden måde for hurtigt glemt, at der oprindeligt død i alt men karakteren har den græske landshold i Brasilien Nordicbet Bonus-danske-bookmakere.com lykkedes at falde ind i playoffs billetter fra Costa Rica om sanktioner, efter at have vist det er ikke håbløs fodbold med Santos. Fernando er i stand til at forme en anstændig hold, når det synes der er ved at gå ned og. Portugal ville have den nye Figo i rollen som kommunikator mellem hans entourage og Ronaldo – ville ikke være så slemt, som det så ud ved åbningen kamp.

Mod. ulemper Portugal

Med al respekt for Island, Ungarn og Østrig, Portugal ved EM 2016 i en voksen begynder at kæmpe i en kamp med Kroatien. De nye Contender stærke spillere mere, og endda betale Betfair Bonus-danske-bookmakere.com hyldest til den mægtigt lidt Island – en moralsk dimension i landshold er endnu vigtigere end i klubberne, bare ikke kalde det portugisiske band, der fra start til slut at spille i en impuls med deres land. Bag dem, rå og til tider utvungne fejl ved forskellige Euro – hånden play til Zidane endelig blev store, grækerne to gange for at miste hjemmet turnering, derefter genfødt i de mest vanskelige gruppe, og så vil ikke være i stand til at skyde spanierne i en straffesparkskonkurrence. Portugal er for primitiv, undertiden Ronaldo trækker på alle transmissionen har, når det var muligt at sende transmissionen, og alderen af de centrale forsvarere truende skygge over udsigterne. Men undertiden der forstyrrer – det vil hjælpe, og det er det næste trin.

Over. Sig selv Cristiano Ronaldo

I ti slag pr spil forårsager formelle leder, så er der stadig position til skud. Så, kan til enhver tid at få bolden Betfair Bonus-danske-bookmakere.com. Og stjernerne er vigtige, stjernerne er i stand til at trække sig. Efter alt, hvis Wales vil være i semifinalerne, for eksempel, at der ikke komplimenter til den allestedsnærværende Ramsey og Bale fænomenalt energisk ikke undvære. Så her – i Portugal har Ronaldo tvinge landsholdet Ungarns med sin bounce er ikke at fejre sejren, og nøjes med en uafgjort, som sendes til den del af turneringen nettet, hvor mange hvaler samles. Alle undtagen Portugal – semifinalister sidste sæson, hvis nogen har glemt. Før det var kvartfinalerne, en semifinale. Portugal har længe lært allerede at forbedre i løbet af turneringen, var på randen af sejr med Grækenland og er på banen Ronaldo – en slag kan ændre alt.