Lidt off naturligvis

Joe Allen (Wales) – 3 point
I den foregående kamp mod Rusland bragte hans holdkammerater seks point, er tre nu kommer frem, men sin vægt i guld, når du skal beslutte, hvem der vil være højere i Fantasy League tabellen. Joe Allen var imod Nordirland kamp, hvilket var bedre end Ramsey Ledley eller, endnu bedre, og at han ikke havde kaldt den bedste på resultaterne af mødet – som en hyldest til lumbago Bale og hans stjernestatus.

Grzegorz Krychowiak (Polen) – 2 point

3
Lidt off naturligvis valget af dem, der bragte flere point at nævne en person, der i en strategisk forstand kan være nyttig. Grzegorz Krychowiak på baggrund af mange centrale midtbanespillere Euro – beskeden til pris sats, for eksempel, Shatov og hans mor til dem, der erhverver, dyrere. I dette spil foran polakkerne med Portugal, og der er endda et nul konto slettes ikke!

Luis Nani (Portugal) – 3 point

I går Nani blev blot den fjerde i historien om portugisisk fodboldspiller, der spillede for hundrede match med landsholdet, sammen med en legende Couto, Figo og Ronaldo. Score nylavede frem – det mislykkedes i Fantasy League ser Luis blandt midtbanespillere, herunder wing var liv. På dette tidspunkt scoret Quaresma, men Nani kommer ikke op med noget originalt i går – kommer op i morgen!